Drukwerk

Tijdens mijn school- en professionele carrière heb ik heel wat printopdrachten gekregen en hieronder vindt u een kleine selectie. Drukwerk is een hele brede term en omvat affiches, folders, verpakkingen, advertenties, muurtekeningen, naamkaartjes, gadgets,…. Elk soort drukwerk vraagt dan ook zijn eigen uitwerking.

Vré magazine

Dit magazine van Vré is een onderdeel van de rebranding van vzw Dorpshuis Vrededaal. Het is een driemaandelijks magazine om de inwoners van Kalfort te informeren over de plaatselijke gebeurtenissen.

Vré folder

Dit is de folder van Vré. Dit is een onderdeel van de rebranding van vzw Dorpshuis Vrededaal. Deze is bedoeld om particulieren, verenigingen of bedrijven te overtuigen om een zaal te huren.

Pine advertentie

Op school kregen we de opdracht een fictieve ginfles met bijkomende campagne te ontwerpen. Aangezien mijn doelgroep uit heel wat jonge ouders bestaat (20 tot 35-jarigen), opteerde ik voor de advertentie en campagnebeeld een speelgoedauto in winters landschap in de bijhorende foto.

Morandi affiche

De opdracht was om een theeverpakking met bijhorende campagne te ontwerpen voor de zelfgekozen doelgroep pendelaars. Hiervoor werd een merknaam, logo en branding bedacht.

LP

Als opdracht moest er een binnen- en buitenhoes van een toegewezen album worden ontworpen. De binnenhoes moest de lyrics van de liedjes bevatten. De albumcover visualiseert de emotie die men voelt als men de liederen beluistert.

Pine ginfles en verpakking

Op school kregen we de opdracht een fictieve ginfles met bijhorende campagne te ontwerpen. De beoogde doelgroep was 20 tot 35-jarigen. De ginfles moest van een label en verpakking voorzien worden. Ik opteerde voor een winterse gin die de aroma’s van dennenappels bevat.

Filmposter Stanley Kubrick

Het affiche diende dezelfde stijl en sfeer als de film uit te stralen.

Rollerderby

Voor deze opdracht moest ik de essentie van roller derby onderzoeken en deze in een muurillustratie weergeven.

Tease advertentie

De opdracht was om een theeverpakking met bijhorende campagne te ontwerpen voor een zelfgekozen doelgroep pendelaars. Hiervoor werd een merknaam, logo en branding bedacht.

Tease folder

De opdracht was om een theeverpakking met bijhorende campagne te ontwerpen voor de zelfgekozen doelgroep pendelaars. Hiervoor werd een merknaam, logo en branding bedacht.

Verpakking hoed

Voor de doelgroep welgestelde vrouwen van 15 tot 30 jaar werd een verpakking van een baret gemaakt.